Segueix-nos F Y T R

Inca també barra el pas a la Capitania General

L'Ajuntament d'Inca ha fet públic aquest dimecres l'acord pel qual denega el permís de celebració dels actes del tricentenari de la Capitania General de Balears

Carta de l'Ajuntament d'Inca a la Capitania General de les Balears.

|

L'Ajuntament d'Inca ha fet públic aquest dimecres l'acord pel qual es denega el permís de celebració dels actes del tricentenari de la Capitania General de Balears. Inca se suma, doncs, a Manacor, que ja feia pública aquesta mateixa decisió ara fa unes setmanes.

En el cas concret del consistori inquer expliquen que la resolució a la qual han donat sortida aquest dimecres expressa a Capitania General que la seva proposta de celebració dels actes del tricentenari de la Capitania General de les Balears «no s'adequa» a la votació realitzada en el darrer plenari.

Malgrat aquesta negativa, l'Ajuntament d'Inca deixa la porta oberta a la Capitania General a poder participar de l'organització d'algun acte a la ciutat en el marc de la celebració del centenari del Quarter de Cavalleria.

La Capitania General de Balears havia demanat el permís de celebració el passat mes de febrer i va ser el mes de maig que l'Ajuntament d'Inca, presidit aleshores per Rafel Torres (PP) la va autoritzar.

+ VIST