Segueix-nos F Y T R

Augmenta un 23% la inscripció als cursos de català de l’IEB

Imatge d'uns dels cartells de l'IEB sobre els cursos de català. | CAIB

|

La inscripció per als cursos de llengua catalana que oferta l’Institut d'Estudis baleàrics (IEB), a través de la Direcció General de Política Lingüística, ha augmentat significativament respecte de l’any passat. El nombre total de persones inscrites per a la convocatòria d’octubre de 2015 és de 977.

A la mateixa convocatòria de l'any passat hi va haver un total de 740 persones inscrites als cursos presencials i semipresencials. Per tant, la demanda de cursos ha augmentat un 23 per cent en aquest curs escolar i, especialment, en els nivells A1 i C1.

En el cas del municipi de Palma, s’han hagut de crear vuit cursos nous per donar cobertura a la demanda. A més, s'impartiran cursos a Inca, Llucmajor i Eivissa. Les persones interessades a inscriure's a un curs de català poden posar-se en contacte amb l'Institut d'Estudis Baleàrics o amb l'ajuntament del seu municipi perquè, si hi ha places disponibles, encara podran formalitzar la inscripció.

Els cursos comencen dijous 5 d'octubre i acaben a finals de gener coincidint amb la convocatòria de proves de la Direcció General de Política Lingüística.

+ VIST