Segueix-nos F Y T R

Codony assegura que no va patir «ingerències polítiques» del PP però sí del nou Govern

Josep Maria Codony, director general d'IB3, durant la compareixença al Parlament aquest dijous. | EuropaPress

|

El director general d'IB3, Josep Maria Codony, ha negat aquest dijous, durant la seva compareixença al Parlament, haver patit «ingerències polítiques» per part del PP durant la passada legislatura, si bé ha dit que des que hi ha el nou Govern sí que les ha rebut. «No he rebut cap ingerència política, però des que estan vostès sí que n'he rebut. En un any el PP no m'ha donat cap indicació», ha declarat durant la seva compareixença parlamentària.

Després que PSIB, MÉS i Podem hagin demanat a Codony que dimiteixi, aquest els ha etzibat que estiguin «tranquils» perquè no pensa dimitir, ja que, si ho fa, «els generarà un gran problema». El director general ha declarat que no dimitirà perquè actualment està treballant en la graella del mes de gener. «No sé si estaré un mes, dos o tres, això depèn de vostès, però si a hores d'ara dimiteixo, els va generar un gran problema. O no són conscients del problema que poden tenir o diuen que dimiteixi perquè saben que no dimitiré», ha declarat.

Pel que fa al nomenament d'Antoni Bauzá com a director d'IB3 Televisió, Codony, ha indicat que va intentar «no saltar cap procediment» i ha assegurat que «creia que actuava dins de les dinàmiques procedimentals correctes». A més, ha criticat «l'episodi de filtració d'una carta de la Conselleria» i ha recomanat al Govern que revisi «el funcionament de custòdia» dels documents.

Finalment, Codony, ha assegurat que IB3 «complirà amb el seu pressupost» el 2015, quan, ha dit, «l'horitzó» per a l'ens «era molt diferent». Codony també ha assegurat que «sense l'esforç de tots ara no estaríem aquí perquè IB3 no existiria».
A més, ha lloat el «magnífic treball» fet pel seu predecessor en el càrrec, José Manuel Ruiz, i el seu equip i ha assegurat que «la situació de les audiències i econòmica» de l'ens hauria de «donar molta tranquil·litat als treballadors i al nou equip».

+ VIST