Segueix-nos F Y T R

Un centenar de persones celebren davant el Parlament la derogació de la Llei de Símbols

|

Prop d'un centenar de persones s'ha congregat aquest dimarts a les portes del Parlament per celebrar la derogació de la Llei de Símbols –que prohibia la utilització de qualsevol símbol considerat no oficial en els edificis públics de la Comunitat Autònoma– que s'ha aprovat durant l'horabaixa a la Cambra autonòmica.

Al tancament de la sessió plenària, els congregats, que enarboraven la bandera quadribarrada i que mostraven la seva satisfacció per la decisió presa en l'hemicicle per mitjà de crits i càntics, s'han mesclat amb els diputats que sortien de la Cambra.

Així, mentre els membres de la banda de música amenitzaven la trobada, la presidenta del Govern, Francina Armengol, el conseller de Treball, Iago Negueruela, així com la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, departien amb els assistents a la celebració.

El Parlament ha aprovat aquest dimarts en sessió plenària el Projecte de Llei mitjançant el qual s'ha derogat la Llei de Símbols amb els vots de PSIB, MÉS, Podem i el PI, a favor (36), i l'abstenció dels dos diputats del Grup Mixt pertanyents a Ciutadans (C's). El Grup Popular, per la seva banda, ha abandonat l'hemicicle abans de la votació.

+ VIST