Segueix-nos F Y T R

Més de 50 urnes, preparades per a la votació de l'Assemblea de Docents

|

L'Assemblea de Docents ja ha comptabilitzat 55 urnes a les escoles i instituts de Mallorca i esperen que se n'organitzin «moltes més» de cara a les votacions que es duran a terme els dies 14 i 15 d'octubre «per donar veu al professorat» sobre un possible acord amb la Conselleria d'Educació.

L'Assemblea ja ha enviat les instruccions als contactes dels centres, que inclouen els reglaments de votació, on es detalla tot el procés que conclourà amb un recompte el pròxim dijous 15 a partir de les 19 hores a l'IES Binissalem.

En paral·lel a aquest procés de democràcia directa que vol donar veu al professorat, l'Assemblea lamenta que «les presses del conseller Martí March aquest divendres hagin dut la seva proposta a la Mesa Sectorial d'Educació, menyspreant una vegada més el procés democràtic que s'ha obert als centres educatius».

A més, han volgut remarcar que el conseller «del diàleg i la transparència» ha tornat a mostrar «la seva incapacitat negociadora i de consens i ha tancat la ratificació del seu acord March sense voler negociar-lo amb els sindicats presents» i han recordat que «tot i la satisfacció del conseller, Alternativa, UOB i la UGT no han ratificat l'acord».

Des del comitè de vaga de l'Assemblea de Docents continuen fent una crida «a la mobilització per dimecres i dijous» i insten el professorat «a dir la seva opinió sobre aquest acord», una vegada que Martí March «l'ha volgut ficar en un carreró sense sortida».

+ VIST