Segueix-nos F Y T R

El PP de Llubí assalta el despatx de la batlessa per a penjar la bandera espanyola

|

Regidors del PP de Llubí han admès que han entrat sense permís al despatx de la batlessa per a penjar una bandera espanyola de la façana de l'Ajuntament.

Andreu Ramis, tinent de batle del consistori –governat per MÉS i El Pi– ha explicat els fets a dBalears: «Ja havíem avisat a l'oposició que la bandera estava xapada i era a arreglar. No obstant això, des del PP ha volgut crear polèmica, i han penjat una bandera seva dels poms de la porta de l'Ajuntament. Quan la persona que fa net l'ha vista, l'ha haguda de retirar per a poder entrar a fer feina, i l'ha deixada damunt la taula de la batlessa». Segons Ramis, i també d'acord amb el que han penjat ells mateixos a Facebook, els regidors del PP han entrat sense permís a l'oficina de Magdalena Perelló i han penjat la seva pròpia bandera espanyola.

Ja a l'horabaixa, el PP de Llubí ha escrit al seu mur de Facebook que «qualsevol regidor té dret a entrar a les dependències municipals». Però Ramis assegura que demà dimarts es prendran «les mesures oportunes» perquè, «si bé està permès accedir a les dependències públiques de l'Ajuntament, el despatx de la batlessa és privat».

A banda, l'equip de govern considera que s'ha polemitzat sense motiu i recorda que els representants institucionals han assistit «com és el seu deure» als actes amb motiu de la hispanitat celebrats a Santa Margalida.

+ VIST