Segueix-nos F Y T R

La CUP condemna l’atac feixista a Can Alcover

La CUP ha condemnat l'atac feixista de Can Alcover | CUP

| Palma |

La CUP Palma ha condemnat aquest dissabte l’atac feixista a Can Alcover. La formació, que ha recordat que aquest no és el primer atac d’aquestes característiques, considera que l’acció és «lamentable».

«Aquest tipus d’accions responen a ideologies d’ultradreta, que aquests darrers anys, amb el beneplàcit del govern autonòmic i local del PP, han actuat amb total impunitat», ha assegurat la CUP.

«Els discursos de l’odi atiat per entitats, organitzacions i col·lectius afins al PP com el Círculo Balear o la Fundació Jaume III han estat normalitzats i consentits durant els últims quatre anys», ha afegit l’entitat.

En aquest sentit, la CUP vol fer una crida a la societat i a l’Ajuntament de Palma per tal de no permetre que els atacs es multipliquin. «Hem d’eliminar el feixisme d’arrel, a cada carrer i a cada barri. I això, entre d’altres, passa per començar a establir estratègies d’actuació i prevenció d’aquest tipus d’actituds i fer campanyes de sensibilització i advertència: a la nostra ciutat no hi ha lloc per al feixisme».

La formació, finalment, ha expressat el seu suport a Can Alcover i a Ona Mediterrània i condemnar, una vegada més, aquest tipus d’atacs. «El feixisme avança si no se’l combat. Per una Palma antifeixista: prou atacs a espais democràtics!», ha afirmat.

+ VIST