Segueix-nos F Y T R

El nombre de municipis antitaurins ja arriba a 26

Una manifestació antitaurina celebrada recentment. | Arxiu

| Palma |

Bunyola i Maria de la Salut han elevat a 26 la llista de municipis de Mallorca que han estat declarats antitaurins. Per a Mallorca Sense Sang l'illa «avança amb pas ferm cap a l'abolició de la tauromàquia».

Guillermo Amengual, portaveu de la campanya, ha incidit que «la meitat de Mallorca ja s'ha declarat antitaurina i cada dia són més els suports cap a la campanya Mallorca Sense Sang».

Segons ha explica, en el ple celebrat aquest dijous a Bunyola l'equip de govern format per EOB i PSIB va presentar la moció i l'oposició -PP i AVI- es va abstenir.

D'altra banda, fa uns dies a Maria de la Salut, on governa el PP en minoria, el PSIB va presentar la moció antitaurina, que va quedar aprovada en votar a favor tota l'oposició PSIB, MÉS i PI. El PP va votar en contra al·legant que la tauromàquia estava declarada BIC.

«La tauromàquia a Balears viu els seus últims dies i solament estem a l'espera de donar-li la punta en el Parlament i bandejar així la tortura i mort per diversió a l'illa», ha assegurat Amengual.

A l'espera de la votació de la PNL en el Parlament per abolir la tauromàquia a Balears, la campanya Mallorca Sense Sang continua acumulant municipis antitaurins i signatures de suport per a l'abolició de la tauromàquia de manera que ja són més de 140.000 signatures de suport.

+ VIST