Segueix-nos F Y T R

Bauzá necessita la «sopa boba» per pagar els seus deutes

Bauzá ha de menester allò que ell va qualificar de «sopa boba» per aconseguir arribar a final de mes. I és que l'apotecari i expresident del Govern ha contret tants de deutes que sense els doblers que cobra de la política molt difícilment hi podria fer front.

Del total d'ingressos que declarà José Ramón Bauzá durant el 2014, més de 60.000 euros són provinents de la política.

Crida l'atenció la quantitat de béns immobles declarats per l'anterior president i actual senador: segons la seva declaració de béns i rendes, que està obligat a fer com a senador, actualment té un pis amb traster i pàrquing, un habitatge, una finca rústica i nou locals comercials, a part de la famosa farmàcia.

Bauzá és propietari de 99 accions d'Endesa i de 122 de Telefónica, a banda de participacions en unes altres empreses. Ha subscrit, també, dos plans de pensions amb l'entitat bancària BMN, l'hereva de Sa Nostra.

Pel que fa als préstecs hipotecaris, Bauzá en té quatre amb BMN, un amb Barclays i un amb Cajamar. També declara dos préstecs personals amb BMN. En total, l'expresident del Govern ha rebut més de 2.200.000 d'euros en préstecs bancaris.

En conclusió, si Bauzá deixàs de cobrar sou i dietes com a polític, no podria fer front a les quotes de retorn dels préstecs subscrits. Necessita la política per arribar a final de mes, o vendre immobles.

+ VIST