Segueix-nos F Y T R

#UnaPassaMÉS històrica per arribar a Madrid

|

Des del mateix escenari, des de la mateixa sala on retronaven els crits d'alegria aquell 24 de maig. La seu on MÉS per Mallorca celebrava uns resultats històrics ha tornat a recollir noves esperances. Can Alcover acollia dijous l’acte de presentació de les candidatures del  partit ecosobiranista per a les eleccions generals. A l’acte, hi han participat els 17 candidats al Congrés -entre els quals hi ha 10 dones i 7 homes-, i també candidats i candidates al Senat.

Arran dels transcendentals resultats de les eleccions del 24 de maig, la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, es mostrava molt optimista amb la possibilitat d’aconseguir un diputat al Congrés, a més de ser l’encarregada d’introduir i presentar l’acte.

Cal dir que és la primera vegada que a l’arxipèlag es duen a terme unes primàries perquè sigui la ciutadania de les Illes les que puguin triar candidats i candidates de Balears per al Congrés dels diputats i el Senat.

Hi ha prop de 3.000 persones registrades per exercir el seu vot, una tercera part d’aquesta xifra són persones que tot i que no formen part de la formació, han decidit sumar-se a aquest procés obert. La propera cita serà aquest dissabte, 31 d’octubre, que es duran a terme les votacions a les Primàries arreu de Mallorca. El nucli per a votar a Palma serà a l’Escorxador i és on s’hi concentrarà la major part de l’activitat de l’illa.

Per consultar els candidats i candidates al Congrés i al Senat es pot consultar a la web http://primariespermallorca.cat/candidatures-congres.html http://primariespermallorca.cat/candidatures-senat.html

+ VIST