Segueix-nos F Y T R

El món cultural clama per un Espai audiovisual compartit en català

La campanya d'Enllaçats per la llengua suma nous suports.

| Palma |

Més de dos centenars de col·lectius i personalitats del món associatiu, polític, dels mitjans i de la cultura de tot el domini lingüístic s'han adherit al Manifest impulsat per Enllaçats per la Llengua per tal de crear un Espai de Comunicació en Català i la reciprocitat de tots els canals de ràdio i televisió.

El Manifest compta amb la signatura individual d'escriptors com Jaume Cabré, Núria Cadenes o Joan Francesc Mira, professionals dels mitjans com Amàlia Garrigós, Empar Marco o Jordi Robirosa. El món de la música és representat per Xavi Sarrià o Feliu Ventura i, des de la política institucional, també s'han adherit l'eurodiputada d'EUPV Marina Albiol, la Diputada del Parlament de Catalunya Eulàlia Reguant, el Regidor de Perpinyà Brice Lafontaine o l'ex-regidor de Calaceit, Paulí Fontoba, entre molts d'altres.

La campanya té el suport d'una gran mostra del món associatiu de Catalunya, Catalunya Nord, País Valencià, Franja, Andorra, Illes Balears i L’Alguer, comptant entitats en defensa de la llengua, sindicats, col·lectius dels mitjans de comunicació i, fins i tot, agrupacions d'ex-treballadors i treballadores de RTVV. També des del món polític la CUP, el PSM Més de Menorca, el Bloc Nacionalista Valencià ciutat de València, Entesa per Eivissa o ERPV han mostrat la seva adhesió.

Enllaçats per la Llengua valora molt positivament la resposta de la societat civil davant aquesta iniciativa i segueix apostant pel seguiment de la campanya per la reclamació d'aquest espai comunicatiu en català. En aquest sentit vol presentar pròximament la campanya i realitzar algun acte a Barcelona, València, Palma i Perpinyà.

+ VIST