Segueix-nos F Y T R

La CUP Palma convida a conèixer l''Estat de la Qüestió'

|

Des de la CUP Palma s’ha convocat per aquest divendres 12 de febrer un acte que servirà per explicar què suposa el pacte amb Junts pel Sí dins el procés independentista del Principat.

Amb el títol ‘Estat de la qüestió', s'ofereix una explicació pública i oberta sobre la situació del procés independentista i el pacte amb Junts pel Sí’. La formació política vinculada a l'esquerra independentista i a diferents moviments socials ofereix una oportunitat per conèixer de primera mà quines són les previsions immediates per seguir tirant endavant el procés. A més, la trobada servirà per a què el públic mallorquí conegui els detalls dels durs mesos de negociació amb Junts Pel Sí per tal d’arribar a un acord final.

En l’acte, que se celebrarà a les set de l’horabaixa a local de l’Ecoxarxa de Palma (Passatge Antoni Torrandell, 16), hi participaran Eulàlia Reguant, membre del grup parlamentari de la CUP-CC, i Xevi Generó, membre del Secretariat Nacional de la CUP. Just després els assistents podran gaudir d’un sopar vegà a càrrec de l’Ecoxarxa.

+ VIST