Segueix-nos F Y T R

El Govern atorga la Medalla d’Or de la Comunitat al cardiòleg Oriol Bonnín

|

El Consell de Govern, a proposta de Presidència, ha aprovat l’acord pel qual es concedeix la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears al cardiòleg Oriol Bonnín Gubianas pels mèrits assolits en l’àmbit del desenvolupament de la medicina cardíaca i la projecció de les Illes Balears en aquest camp, que han convertit la comunitat autònoma en un punt de referència mundial en aquesta especialitat.

Oriol Bonnín és llicenciat en medicina per la Universitat Central de Barcelona (1970). Especialista en cirurgia vascular a l’Hospital Clínic des del 1970 fins al 1973. Especialista de cardiologia i cirurgia cardíaca.

L’any 2002 inaugurà el Servei de Cirurgia Cardíaca a l’Hospital Públic de Son Dureta i exercí, posteriorment, com a cap del Servei de Cirurgia Cardíaca a l’Hospital de Son Espases i a la clínica del Grup Quirón Palma Planas; d’aquesta manera, converteix les Illes Balears en un punt de referència internacional i mundial en l’àmbit del desenvolupament de les pràctiques i les tècniques quirúrgiques aplicades a la resolució de les malalties del cor.

 

+ VIST