Segueix-nos F Y T R

Prohens: «El moment que viu el PP en temes de corrupció és molt complicat»

|

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, ha opinat aquest dilluns que «totes les persones que estan implicades en casos de corrupció o estan sent investigades haurien de fer un pas enrere i haurien de deixar el PP, pel bé del partit i pel bé de la majoria de persones que formen d'aquesta formació i que res tenim a veure amb aquesta corrupció que està obrint els diaris i que tant ens avergonyeix i tan poc ens representa».

Així ho ha assenyalat en roda de premsa en ser preguntada per la decisió d'Esperanza Aguirre de deixar la presidència del PP de Madrid, que ha atribuït a una «decisió personal».

Amb tot, ha admès que «el moment que viu el PP en temes de corrupció és molt complicat» pel que ha considerat que el partit «hauria de reflexionar», si bé, ha aclarit, que els polítics i militants de la formació «no ens sentim representats per aquesta gent».

«Si la gent del carrer s'indigna pel que està passant, a nosaltres més», ha assegurat, ja que «ens posen a tots en el mateix sac», quan hi ha milers d'afiliats i simpatitzants del PP balear que «treballen molt» i que són totalment aliens a aquest tipus de situacions.

+ VIST