Segueix-nos F Y T R

BMN i l'Obra Social de Sa Nostra patrocinen els gonellistes

|

Segons les invitacions que distribueix la Fundació gonellista Jaume III, el Banco Mare Nostrum i l'Obra Social de Sa Nostra col·laboren en l'organització de dues activitats que promou l'organització extremista i que està previst que es desenvolupin al Centre de Cultura de Sa Nostra de Palma.

La distribució de la propaganda de la fundació gonellista amb els logotips del BMN i l'Obra Social de Sa Nostra ha desencadenat el rebuig de la majoria de treballadors de l'entitat que han fet arribar el seu malestar a la direcció a través dels seus representants sindicals.

dBalears es va posar en contacte amb l'Obra Social de Sa Nostra, la passada setmana, per aclarir quin tipus de suport ofereixen a una organització que combat la unitat lingüística de la llengua catalana i aquest dijous encara no hem rebut cap explicació.

Cal recordar que la fundació secessionista Jaume III va organitzar el passat diumenge un acte amb entitats com Circulo Balear, Cabrit i Bassa, Grup d'Acció Balear (GAB), Jo Som Salat i Plataforma Cívica en defensa de sa Llengo Balear.

+ VIST