Segueix-nos F Y T R

Un grup d'infermeres de l'hospital Mateu Orfila desenvolupa la primera aplicació mòbil d'infermeria

|

Un grup d'infermeres de l'hospital Mateu Orfila de Maó ha desenvolupat la primera aplicació mòbil d'infermeria de Balears, que permetrà a tots els professionals dur sempre damunt els diferents protocols, la llista de medicaments, els algorismes i altres dades rellevants de la guia de bones pràctiques titulada 'Valoració i selecció de dispositius d'accés vascular'.

Fonts del Govern han assenyalat aquest dimecres que aquest equip ha decidit invertir en aquesta aplicació amb l'objectiu d'ajudar als professionals a millorar l'atenció que donen als pacients.

«No és infreqüent que els professionals es plantegin algun dubte o vulguin consultar quin és la millor opció per al tractament intravenós d'una medicació. En aquest moment, en lloc de deixar el pacient i anar a fer la consulta a l'ordinador, poden confirmar aquí mateix de quin és la millor opció», han indicat.

«La necessitat imperativa de la infermeria d'evolucionar de la mà de les tecnologies de la informació i de la comunicació ha propiciat la creació d'aquesta aplicació», han afegit.

L'aplicació, que inclou vídeos que il·lustren una tècnica concreta i enllaços a pàgines web d'interès, ja està disponible per IOS i Android i es pot descarregar de franc a qualsevol telèfon intel·ligent o tableta.

«Es tracta de dur tota aquesta informació damunt, a l'abast d'un sol clic», han assenyalat els seus creadors.

+ VIST