Segueix-nos F Y T R

Ojeda: «En Palma de Mallorca hay mucho gilipollas suelto»

El youtuber espanyol, soci d’Eduardo Inda en el digital ‘OkDiario’ ha publicat un vídeo fent un «anàlisi crític» basat en la paraula «gilipollas».

|

El youtuber espanyol, soci d'Eduardo Inda en el digital 'OkDiario' ha publicat un vídeo fent, com de costum, una «anàlisi crítica» basada en la paraula «gilipollas» sobre la recuperació del topònim Palma.


El vídeo titulat 'En Palma de Mallorca hay mucho gilipollas suelto' demostra una clara preocupació per part del youtuber sobre la recuperació del nom original de la ciutat de les Illes Balears, arran de la recent aprovació de la reforma de la Llei de Capitalitat al Parlament.


Ojeda comença insultant els ciutadans de Palma: «gilipollas», seguidament carrega contra els polítics del Govern del tripartit que són els culpables de «canviar una i alta vegada el nom de la capital de les Balears» quan, segons ha recomanat l'autor del vídeo «hi ha coses més importants a fer».


El periodista d'OkDiario aclareix que es tracta de l'Illa de Mallorca i que, per tant, entén que entre els seus ciutadans ens referim a la ciutat com a Palma però que, el nom oficial ha d'incloure 'de Mallorca', perquè, segons ha assegurat es pot confondre amb l'illa canària.


Una altra preocupació que Ojeda deixa caure en el vídeo és el cartell de l'aeroport que posa: Palma de Mallorca, assegura que no entén què es farà ara amb aquest cartell. Ja cap al final de la gravació i, una mica saturat, arriba a la reflexió a manera de conclusió: «a veure si passa el temps i s'acaben els tripartits que s'estan carregant la ciutat».

+ VIST