Segueix-nos F Y T R

Nel Martí: «La transfòbia neix de la ignorància i la manca de valors»

|

Arran de la nova iniciativa del grupuscle Valores en Baleares perquè l'autobús transfòbic d'HazteOír visiti Palma durant el pròxim curs escolar, MÉS per Menorca ha expressat el seu «absolut rebuig» i demana a l'esmentada entitat que respecti la voluntat unànime del Parlament en contra del bus transfòbic.

El portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí, ha recordat que a iniciativa del seu grup, el Parlament es va posicionar, sense cap vot en contra en tots els punts i per unanimitat en els punts 1,2,3 i 5, perquè el bus transfòbic no visités les Illes i es demanava al Govern que intervingués per evitar i combatre els missatges d'odi per l'orientació, la identitat sexual o l'expressió de gènere.

Així, per a la formació menorquinista, la visita del bus d'HazteOír supera els límits de la llibertat d'expressió, i se situa en l'àmbit de l'apologia a favor de la discriminació i de la transfòbia, «inacceptables en un estat democràtic on els drets humans i la dignitat humana constitueixen valors infranquejables». «En una democràcia els drets humans i la dignitat humana actuen de límits a la llibertat d'expressió», diu Martí. «La tolerància, la diversitat,.. Són valors. La transfòbia és una aversió irracional i inhumana inacceptable, que neix de la ignorància i la manca de valors humans i democràtics», ha assenyalat el portaveu.

+ VIST