Segueix-nos F Y T R

EUIB critica la «incapacitat» del Govern per «donar respostes» als problemes dels ciutadans

|

Esquerra Unida ha censurat aquest divendres, amb motiu de la seva valoració de l'any 2017, la «incapacitat» del Govern per «donar una sortida real i àgil» a les diferents problemàtiques que afecten a les Baleares. Per la seva banda, expliquen que han intentat treballar en tots els àmbits en la mesura que han pogut i depenent dels recursos que han tingut a l'abast.

Així, diuen que encara que a les Balears no tenen «representació directa dins la institució», han intentat potenciar el fet de ser part dels «diferents conflictes socials». Segons han remarcat, han estat al carrer i han traslladat a les institucions «moltes propostes» sobre temes pels quals «cap altre partit» s'ha preocupat a investigar i trobar solucions.

Respecte als ajuntaments, tant en els que tenen representació com els que no, han presentat «centenars de propostes» i en l'àmbit insular s'han presentat propostes a Mallorca, Menorca i Formentera, però sobretot a Eivissa. En el Parlament aquesta legislatura, no tenen representació i això asseguren que els ha servit per «fer de contrapès o oposició extraparlamentària», ja que han pogut «pressionar» al Govern.

A més, també han destacat el treball realitzat a escala estatal i al Parlament europeu. Aquí, han ressaltat les seves propostes en el conflicte dels estibadors, amb l'espoli de recursos del Sahara Occidental i amb l'abocament marí de residus de la incineradora de Son Reus.

+ VIST