Segueix-nos F Y T R

El Consell de la Joventut de les Illes Balears comença una nova legislatura amb una nova Comissió Permanent

|

El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), el passat 14 de desembre, a Es Carregador, Calvià, va celebrar la darrera assemblea general ordinària de la legislatura 2017-2019; i es va elegir la seva nova Comissió Permanent, que romandrà fins al 2021.

El CJIB és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i amb plena capacitat per a dur a terme les seves finalitats, creada mitjançant una llei del Parlament. Es regeix per uns estatuts propis i el seu òrgan sobirà és l'Assemblea General, que està formada per delegats de totes les associacions que en són membres. La Comissió Permanent és l'òrgan encarregat d'executar els acords del Ple i de la gestió ordinària del CJIB. Aquesta està formada per una presidència, dues vicepresidències i un màxim de quatre vocalies. Aquests càrrecs s'agafen de manera voluntària i sense retribució.

A l'Assemblea hi varen assistir representants de les entitats membres. Allà, es va revisar el treball realitzat, es varen estudiar i debatre, per a després aprovar, els informes d'execució del pressupost de 2018 i de 2019, i el pressupost de 2020. A més, el director de l'IBJOVE, Tià Lliteres, que va assistir-hi per a mostrar el seu suport, va assegurar: «Donarem la independència que li pertoca al CJIB mitjançant la nova Llei de Joventut».

Finalment, es va acomiadar, emotivament, a la Comissió Permanent sortint (Àngela Palou Ozcáriz, presidència; Andrea Cañal Hernández, i Antònia Maria Dols, vicepresidències i Rafael Campos Garcia, vocalia) i es varen presentar els candidats per la Permanent entrant (Pere Riera Ortega, presidència; Maria del Mar Roig Sierra, vicepresidència de dinamització d’entitats; Pau Roig Mas, vicepresidència d’incidència política; Joan Ximenes Anglada, vocalia d’illes (persona encarregada, específicament, de dinamitzar la participació juvenil a totes les Illes per parts iguals); i Neus Duran Massanet, vocalia de comunicació, que varen ser escollits per majoria absoluta.

+ VIST