Segueix-nos F Y T R

La Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport reclamarà la intervenció de Calvo

|

La Plataforma contra l'Ampliació de l'Aeroport de Palma ha anunciat aquest dimecres que reclamarà la intervenció de la delegada del Govern espanyol, Aina Calvo, davant l'Estat per a evitar l'ampliació de Son Sant Joan.

En aquest sentit, han subratllat que els preocupa que la sortida de la crisi del coronavirus impliqui «un repunt d'ajudes, bonificacions i impuls a la indústria de l'aviació que acabi sumant arguments polítics i empresarials a favor de l'ampliació».

D'aquesta manera, han recordat que la reunió prevista el passat 13 de març amb la delegada del Govern espanyol no es va poder dur a terme per l'estat d'alarma per la pandèmia del coronavirus. Per això, han enviat una missiva a la delegada per a informar-lo de la situació i realitzar-li una sèrie de peticions.

Així, la Plataforma ha recordat que AENA té en tramitació -suspesa temporalment per la crisi de la COVID-19- una sèrie de projectes per a l'ampliació operativa de l'aeroport de Son Sant Joan, que suposen un augment significatiu de nombre de vols i de passatgers en 34 milions.

+ VIST