Segueix-nos F Y T R

Ábalos contradiu Armengol i afirma que cercarà la manera que els alemanys puguin gaudir de la segona residència

|

El ministre de Transport, José Luis Ábalos, ha explicat aquest dimecres en roda de premsa que tractarà amb Alemanya possibles opcions perquè els alemanys que posseeixen una residència a l'Estat espanyol puguin traslladar-se i fer ús d'ella.

Segons ha explicat eldiario.es, Ábalos ha estat demanat per un mitjà alemany sobre si poden els seus ciutadans fer reserves de vacances per aquest estiu a l'Estat espanyol. A això, Ábalos ha remarcat que «hi ha molts alemanys amb residència a Espanya i volem que la gaudeixin». Així, ha assegurat que cercaran la manera d'obrir «algunes vies de compromís i responsabilitat entre països perquè això passi».

Ábalos contradiu així la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui després de rebre cartes de centenars d'alemanys amb casa a les Balears en què demanen que se'ls deixi venir, ha remarcat que «les exigències per anar a les segones residències, que comporten un sacrifici molt important per als que resideixen a les nostres Illes, són les mateixes per a tothom, independentment de la seva nacionalitat o lloc d'origen».

+ VIST