Segueix-nos F Y T R

Suspenen les competicions esportives federades fins al pròxim 28 de desembre

|

El Govern ha suspès les competicions esportives federades d'equips mallorquins en categoria autonòmica fins el pròxim dia 28 de desembre.

Segons ha informat Conselleria d'Assumptes Socials i Esports aquest dilluns, la consellera del ram, Fina Santiago, ha comunicat per videoconferència a les diferents federacions les restriccions aprovades aquesta jornada en l'àmbit de l'esport després que Mallorca hagi passat al nivell 4, el qual indica risc extrem de contagi de la Covid-19.

En aquest sentit, ha traslladat a les federacions que a partir de la seva publicació aquest dimarts en el BOIB, i fins al 28 de desembre, queden suspeses les competicions d'esport federat d'equip i de contacte de les diferents categories autonòmiques que estaven previstes a Mallorca o en les quals participés un equip mallorquí.

Igualment, ha comunicat que amb aquest nou nivell 4 en el qual ha entrat Mallorca només es podran realitzar fins a dos entrenaments en els esports d'equip i de contacte com a màxim a la setmana; així com que els aforaments de públic en competicions esportives permeses a Mallorca també s'han vist modificades.

Concretament, en les instal·lacions descobertes es mantindrà la reducció del 50% però el nombre màxim de persones a les quals es podrà arribar s'ha reduït a 400. Mentrestant, en cas d'instal·lacions cobertes, com a pavellons, la reducció de l'aforament serà del 25% amb un màxim de 200 persones com a públic.

Finalment, Santiago ha explicat que en les proves esportives individuals el nombre de participants no podrà ser superior a 50 persones i que en el cas de les sales de musculació i durant les activitats dirigides en sala l'aforament serà del 30% amb un màxim de sis persones en el cas de les activitats dirigides esmentades.

+ VIST