Segueix-nos F Y T R

Delirant comunicat de Vox: acusa la regidora discriminada a una comissaria «d'atropellarment» i de ser «enemiga d'Espanya»

|

La sucursal a Eivissa del partit feixista Vox considera que Clàudia Cotaina, la regidora de l'Ajuntament de Vila que va denunciar haver patit una discriminació per raó de llengua, de ser «enemiga d'Espanya» i considera que, «davant l'atropellament de la regidora de Vila, Clàudia Cotaina, al Cos Nacional de Policia de la comissaria d'Eivissa», des de Vox «estarem sempre del costat de la Policia (nacional i municipal), de la Guàrdia Civil i el col·lectiu dels Vigilants de Seguretat. Defensarem l'espanyol com a llengua oficial i vehicular de tot el territori nacional. Lluitarem per a acabar amb els enemics d'Espanya, i per tant d'Eivissa».

Vox considera que tot el que va explicar Cotaina és uns «infàmia» i que és «mentida» i que a «aquesta senyora» només li interessa «catalanitzar les pitiüses i la lluita femimarxista antifa».

El comunicat de que entra d'altres afirmacions diu que «només Vox defensa l'espanyolitat de les nostres illes», acaba: «li volem dir a la senyora Cotaina, en especial, que les Illes Balears no són Catalunya i mai no ho seran» i acaben proclamant «No ens enganyen, les Balears són Espanya!»

+ VIST