Segueix-nos F Y T R

Retencions quilomètriques per accedir a centres comercials abans del tancament

|

Mallorca ha sofert aquest dilluns retencions en algunes de les carreteres que connecten amb centres comercials, a dos dies que tanquin a excepció de les zones d'alimentació i de productes considerats essencials.

Segons ha informat Direcció General de Trànsit (DGT) aquest dilluns als mitjans, les principals retencions s'han produït a primeres d'aquesta jornada en l'autopista de Llucmajor Mat.-19) en direcció al centre comercial FAN Mallorca Shopping; així com en la carretera de Valldemossa (Ma.-1110) a la seva arribada a Palma, en la rotonda d'accés cap a Carrefour i Ocimax.

Un altre dels punts de les carreteres de l'illa de Mallorca on s'han format retencions aquest dilluns ha estat en l'accés cap al centre comercial de Porto Pi.

En els accessos al Mallorca Fashion Outlet i Alcampo de Marratxí també s'ha apreciat més trànsit de l'habitual encara que, d'acord amb la DGT, no es poden considerar retencions. Finalment, s'han produït alguns embussos al carrer Aragó de Palma per a accedir al Corte Inglés, situat en l'Avinguda Alexandre Rosselló.

+ VIST