Segueix-nos F Y T R

L'Ajuntament d'Alaior incompleix el reglament i instal·la un cartell que exclou el català

|

L'Ajuntament d'Alaior (PP) ha incomplert el Reglament d'ús de la llengua catalana per instal·lar un nou cartell de benvinguda al municipi només en espanyol i anglès.

Ho ha denunciat l'oposició Junts per Lô qui ha remarcat que el cartell que el consistori ha instal·lat a l'entrada de la vila incompleix la normativa ja que exclou la llengua pròpia.

Segons el reglament, «els rètols i indicadors situats a les vies i els camins que depenen de l'Auntament d'Alaior i destinats a informar els transeünts i els conductors seran redactats en català i, si és necessari, aniran acompanyats d'un llenguatge gràfic de fàcil comprensió general».

Com ha recollit Menorca Al Dia, des de Junts per Lô afirmen que la normativa «no dóna peu a interpretacions». De manera que exigeixen que sigui esmenat el cartell de l'entrada del poble, tal com marca el Reglament municipal vigent. «De la mateixa manera, aquest reglament també assenyala que les publicacions i revistes emeses per aquest Ajuntament s'han d'escriure en la llengua pròpia, que és el català», han remarcat.

+ VIST