Segueix-nos F Y T R

Els batles del PP de les Balears demanen incloure la Policia Local com a col·lectiu prioritari per a la vacunació

|

Els batles i governants del Partit Popular de les Balears han comunicat que fan feina en la redacció i l'enviament a la Conselleria de Salut d'un escrit mitjançant el qual sol·liciten que s'inclogui el personal d'atenció social domiciliària i la Policia Local com a col·lectiu prioritari per a la vacunació contra la Covid-19.

Els primers edils del Partit Popular incideixen que el Govern «ha de revisar els protocols per evitar riscos, tant per als que hi fan feina com per a les persones més vulnerables al virus». En aquest sentit, coincideixen que «s’ hauria de vacunar prioritàriament els treballadors socials; els municipals i els d'empreses externes que presten l'atenció domiciliària i els membres de la Policia Local».

Amb tot, els batles del PP mallorquí consideren que «guanyaríem molt més temps si hi hagués més coordinació, diàleg i consens entre Govern i Consell amb els batles, que hem d'estar redactant i enviant escrits reiteradament per la falta de diàleg d'Armengol i Cladera amb nosaltres».

+ VIST