Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] Neix una Plataforma per unir la societat illenca en la reclamació «davant Madrid i la UE» d'una vacunació massiva i ràpida

|

El metge psiquiatra Miquel Munar ha fet públic un vídeo on anuncia la creació d'una nova plataforma per unir tota la societat illenca en la reclamació de més celeritat en l'arribada de les vacunes i per llançar un missatge d'alarma «davant Madrid i la Unió Europea» per la situació sanitària i econòmica de les Illes Balears.

La 'Plataforma Vacunes. Salut i Economia' es proposa aconseguir l'acceleració del procés de vacunació i té per objectiu que a finals d'abril s'hagi assolit la immunitat de grup amb un 70% de la població de les Balears vacunada. En aquest sentit, Munar ha recordat en compromís «en seu parlamentària» de la presidenta del Govern, Francina Armengol, en el sentit que Govern té la logística preparada per vacunar el 70% de la població en tres mesos, «si les vacunes arriben».

La 'Plataforma Vacunes. Salut i Economia' adverteix que «o iniciam la vacunació massiva de manera immediata o a la tragèdia sanitària se li sumarà la socioeconòmica i serà de les que no tenen precedents fins ara».

Munar ha fet una crida a totes les organitzacions de la societat civil perquè s'afegeixin a la Plataforma.

+ VIST