Segueix-nos F Y T R

Uns 130 vehicles participen a Palma en una caravana contra la «temporalitat abusiva» a l'Administració

Uns 130 vehicles participen a Palma en una caravana contra la «temporalitat abusiva» a l'Administració. | E.P.

| | Palma |

Uns 130 vehicles han participat aquest diumenge a Palma, en la caravana d'Empleats Temporals de les Balears contra la «temporalitat abusiva» en les Administracions Públiques, segons el recompte de la Policia, facilitat per Delegació de Govern.

A les 11.05 la caravana de vehicles, que havia estat autoritzada per Delegació de Govern, ha iniciat el seu itinerari des del Camí de l'Escullera. El recorregut ha seguit per Avingudes.

Els vehicles participants s'havien preparat per a l'ocasió i lluïen globus de colors grocs i negres. També s'ha pogut veure en algun d'ells banderes de la Unió Europea, per a recordar que l'Estat espanyol ha de complir amb la directiva europea 1999/70/CE; així com cartells on es podia llegir 'Ja n'hi ha prou d'abús de la temporalitat a l'Administració. #FixesJa'. Durant el recorregut, a més, els cotxes ha fet sonar les seves botzines com a senyal de protesta i de reivindicació.

La caravana de cotxes de Palma s'emmarca en l'acció estatal organitzada per la 'Plataforma Estatal de Temporals Públics en Frau de Llei', a la qual s'hi han sumat 24 ciutats d'arreu de l'Estat.

+ VIST