Segueix-nos F Y T R

El rector de la UIB, a favor d'una reforma legislativa urgent perquè «no hi hagi persecucions per expressar idees»

| |

El rector de la Universitat dels Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, s'ha posicionat aquest dilluns a favor d'una reforma legislativa urgent per a «intentar que no hi hagi persecucions per expressar idees».

Així ho ha indicat amb motiu de la concentració convocada per estudiants davant el rectorat de la UIB per a demanar la llibertat del raper Pablo Hasél. Huguet ha traslladat el compromís de la UIB amb els drets fonamentals i la llibertat d'expressió. També ha mostrat el seu acord amb «l'impuls urgent de les reformes legals necessàries per a garantir l’exercici de la llibertat d’expressió en la seva màxim amplitud». «Com a universitat sempre hem rebutjat qualsevol tipus de violència» i ha reivindicat que el diàleg és la via a utilitzar per a trobar solucions al problema».

El rector ha subratllat que «no és cap novetat» que el rectorat de la UIB se sumi a les protestes per la llibertat d'expressió. «Sempre que hi ha hagut algun tipus de controvèrsia hem defensat la llibertat d'expressió, i més dins de la vida universitària», ha afegit.

+ VIST