Segueix-nos F Y T R

La policia continua sense identificar el feixista provocador del quad amb la bandera franquista

|

Malgrat les reiterades denuncies per l'actitud provocadora del feixista que es mou per la zona de Manacor amb una moto tipus 'quad' amb una bandera franquista, aquest continua exhibint el símbol que representa la dictadura franquista impunement.

Aquest dilluns ha estat vist circulant per la carretera de Manacor, segons ha informat el diari Ultima Hora.

El 30 de juny de 2020, alguns manacorins varen denunciar que l'individu del quad acompanyat d'un altre home i d'una dona, havien passejat per Manacor amb simbologia feixista i havien entrat a diverses oficines i comerços per intentar provocar incidents.

El 14 de juliol de 2020, es feia públic un vídeo on es podia veure el quad voltant per Manacor amb la bandera franquista.

El 16 d'agost de 2020, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca denunciava que «els supremacistes espanyols del 'quad' continuen exhibint símbols feixistes amb total impunitat. Avui devora Algaida»,

El 7 de desembre de 2020, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca va tornar a fer pública la denuncia de la «impunitat amb que es mouen els feixistes que es passegen per diversos municipis de Mallorca provocant els seus habitants i exhibint banderes franquistes» i informava que «aquest dilluns els feixistes han estat voltant pel centre de Manacor», «a dues passes de la comissaria de la policia espanyola»

Feixista identificat

Tot i que la policia espanyola continua ignorant les reiterades provocacions dels feixistes, dBalears ha pogut saber que el propietari del quad és Ramón Alaminos Jiménez, reconegut admirador de Francisco Franco i del fundador de Falange, José Antonio Primo de Rivera.

+ VIST