Segueix-nos F Y T R

[IMATGES] La 'manifestació' de 'la Resistencia' esdevé una trobada d'una cinquantena de simpatitzants franquistes i falangistes

|

L'autodenominada 'la Resistencia' ha superat la seva capacitat d'extravagància i de posar-se en ridícul. Himnes falangistes, banderes de Falange, de l'Espanya franquista i una 'innovadora' bandera espanyola amb la llegenda «a por ellos» gravada, han estat corejats i exhibides per una cinquantena d'individus que han acudit a allò que, suposadament, havia de ser una manifestació de restauradors.

Ni manifestació --amb dificultats han sumat unes cinquanta persones--, ni restauradors, els pocs participants eren, bàsicament, seguidors i simpatitzants de partits d'extrema dreta.

La policia espanyola s'ha limitat a acompanyar els ultres en la seva caminada des de la plaça d'Espanya fins al Consolat de Mar, i alguns dels agents han departit amistosament amb els abanderats franquistes.

Recull d'imatges

A continuació vos oferim un recull d'imatges extretes del vídeo elaborat pel fotoperiodista Miquel Àngel Cañellas i publicat a aquesta notícia del diari Ultima Hora.

+ VIST