Segueix-nos F Y T R

Condemnat l'empleat de l'Aeroport que va agredir Paula Rotger per motius lingüístics

|

L'empleat de l'Aeroport que a l'octubre de 2019 va agredir Paula Rotger en un cas de discriminació lingüística, ha estat condemnat per un delicte lleu de danys, segons ha sentenciat el titular del jutjat d'instrucció número 9 de Palma, i haurà de fer front a una multa de 60 euros i indemnitzar a Rotger amb 293 euros. Es tracta d'un acord de conformitat entre la denunciant i el condemnat.

Cal recordar que l'agressor, va insultar Paula Rotger i li va rompre un vidre del cotxe. Rotger és la treballadora de Son Sant Joan que al juny de 2019 va denunciar públicament que un treballador de l'Aeroport l'havia discriminat pel fet d'haver-se dirigit a l'agent en català.

La denúncia que Rotger va interposar per la discriminació per motius lingüístics contra l'agent de la Guàrdia Civil que la va denunciar ha estat rebutjada per tots els estaments judicials espanyols. No obstant això, la denunciant va elevar recentment el cas davant el Tribunal Europeu de Drets Humans, que fins ara no s'ha pronunciat.

+ VIST