Segueix-nos F Y T R

La PAH es concentra a Palma per reivindicar «una llei social d'habitatge»

|

Més d'una vintena de persones s'han concentrat aquest dissabte a la plaça d'Espanya de Palma, convocats per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a Mallorca, en suport a la Iniciativa Estatal per un Habitatge Digne, per reivindicar «una llei social d'habitatge».

Segons ha informat la portaveu de la PAH a Mallorca, Àngela Pons, en declaracions als mitjans de comunicació, «la concentració d'aquest dissabte és per a reivindicar una llei social d'habitatge, perquè cap persona quedi sense casa; que es regularitzin els preus del lloguer i que es creï un parc d'habitatge públic, amb subministraments bàsics».

«El dret a l'habitatge ha de ser un dret fonamental, no sols constitucional, perquè el dret a l'habitatge en aquest país no és fonamental», ha afegit Pons, qui ha criticat que «hi ha 62.000 milions d'euros que les grans tenidors no pretenen retornar que pertanyen als ciutadans, els quals se'ls va retallar en educació, en dependència, etcètera».

Amb tot, ha reivindicat «una llei d'habitatge social digne» per un «futur» en el qual les persones no es trobin que «són desnonades i després no tenen on anar». «Reclamam una llei justa amb els ciutadans, que són al final els qui paguen el disbarat dels governs tant de dretes com d'esquerres que només pensen en les seves butxaques».

+ VIST