Segueix-nos F Y T R

El Govern tancarà perimetralment les Balears des d'aquest divendres però permetrà els viatges interilles

| |

El Govern ha acordat aquest dilluns, en la Mesa de Diàleg Social, que les Balears es tancaran perimetralment a partir d'aquest divendres 26 de març i fins el proper dia 11 d'abril encara es permetran els viatges interilles.

Segons ha informat la consellera de Salut i Consum del Govern, Patricia Gómez, aquest dimarts en roda de premsa, «Balears es tancarà perimetralment com a comunitat autònoma durant Setmana Santa, des d'aquest divendres 26 de març fins l'11 d'abril encara que es permetran els viatges interilles». «Es tracta d'una mesura que s'aprovarà aquest dimecres a Consell de Govern extraordinari», ha remarcat.

«A aquells ciutadans que decideixin viatjar entre illes durant el període de Setmana Santa se'ls oferirà la possibilitat de sotmetre's a un test d'antígens a la seva arribada a l'illa d'origen», ha afegit.

També, ha precisat, es podrà viatjar a la Península encara que, en aquest cas, «només quan sigui per motius justificats, recollits en el decret de l'Estat d'alarma».

Gómez ha recordat que «la incidència acumulada a les illes de Mallorca, Menorca i Formentera ha crescut els darrers dies, plantejant un escenari semblant a la segona i tercera onada, el que reflecteix l'evident risc que es corre si no es prenen mesures».

+ VIST