Segueix-nos F Y T R

L'evolució de la pandèmia a les Balears: 132 nous casos de coronavirus des de dimecres, però cap mort més

Gràfic: CAIB

| | Palma |

El Servei d'Epidemiologia del Govern balear ha notificat aquest dissabte al Ministeri de Sanitat un total de 132 nous casos de la Covid-19, 158 altes i cap mort des de dimecres, segons les dades facilitades per la Conselleria de Salut.

D'aquesta manera, la xifra acumulada de contagis a les Balears des de l'inici de la pandèmia ascendeix a 57.644 casos. A més, han mort 779 persones a causa de la Covid-19.

En les últimes 24 hores s'han practicat en la Comunitat 3.333 proves per a detectar el virus, de les quals 42 han resultat positives, una menys que el dia anterior. De les proves positives, 34 corresponen a Mallorca, 7 a Eivissa i 1 a Formentera.

Aquest volum de proves positives suposa baixar la taxa de positivitat a l'1,26%. Fins avui, a les Balears s'han practicat més d'1,16 milions de proves de la Covid-19.

D'altra banda, de les 158 altes, 8 són hospitalàries. La xifra de pacients ingressats en planta baixa en quatre persones respecte a l'últim balanç, fins a 47, i els casos en UCI baixen en una persona, fins als 18.

Així mateix, actualment hi ha 52 professionals sanitaris en vigilància en relació amb la Covid-19, dels quals 12 són positius.

Finalment, a les residències de gent gran segueixen sense nous contagis entre residents, i només consten tres treballadors amb positiu per coronavirus. Fins avui, 259 usuaris de residències han mort a causa de la Covid-19.

Relacionat
+ VIST