Segueix-nos F Y T R

[ÀUDIO] Jucil retreu al batle de Capdepera que hagi fet públiques les queixes sobre la Guàrdia Civil i li exigeix que se'n retracti

| |

L'Associació Professional de la Guàrdia Civil (Jucil), ha sol·licitat al batle de Capdepera, Rafel Fernández, que rectifiqui les seves paraules en què «posa en dubte» la intervenció de la Guàrdia Civil en el cas de l'arrest dels agressors d'un agent de la Policia Local.

En una nota de premsa, el secretari provincial de Jucil, Tomás Quesada, ha lamentat que les paraules de Fernández diu que són «una falta de respecte, un insult i una acusació vetllada d'irregularitats».

Quesada ha assegurat hi ha un «profund malestar i disgust» especialment entre els components de la Guàrdia Civil al 'Puesto Principal' d'Artà, «que veuen com un edil d'una comarca en la qual treballen i vetllen per la seguretat dels seus ciutadans ha qüestionat el seu treball, sembrant el dubte sobre el comportament dels servidors públics que han demostrat el seu compromís pel municipi a què Rafel Fernández representa».

Fer callar el batle

Jucil vol que el batle de Capdepera calli, que no expliqui públicament les irregularitats que ha vist en l'actuació de la Guàrdia Civil i que «per responsabilitat institucional» traslladi les seves inquietuds davant la Junta Local de Seguretat i no ho denunciï davant la ciutadania.

A més, han remarcat que han demanat l'empara i suport de la delegada del Govern espanyol a les Balears, Aina Calvo, sobre l'actuació de la Guàrdia Civil.

Relacionat
+ VIST