Segueix-nos F Y T R

El candidat a rector Jaume Carot proposa un nou model de finançament per la UIB

|

El catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i candidat a rector Jaume Carot planteja negociar un nou model de finançament per a la UIB i impulsar un programa de captació de recursos per investigació, entre altres punts del programa per a la campanya que ha començat aquest dimarts.

Amb el lema 'Un impuls en 3D. Un impuls als valors que donen sentit a la UIB', Carot proposa dissenyar un sistema que garanteixi un finançament base i asseguri el creixement de la universitat, subjecte «al rendiment de compres més estricta», i que «apropi l'esforç pressupostari del Govern cap a la UIB a la mesura del grup G9 d'universitats».

També planteja un pacte de dedicació acadèmica, elaborar una relació de llocs de feina «real i objectiva», millorar la qualitat dels estudis de grau amb una revisió dels plans d'estudis, revisar el sistema de docència a les seus de Menorca i les Pitiüses, incrementar l'oferta d'estudis de postgrau, reorganitzar serveis, impulsar l'administració electrònica i el programa Smart UIB i crear òrgans i canals de transparència i participació.

De cara a les eleccions del 20 de maig, Carot ha explicat que amb aquest projecte vol desenvolupar «la millor versió possible de la UIB». El candidat ha afirmat que la universitat «ha de contribuir a una major igualtat social i al mateix temps aportar un valor afegit a l'economia de les Balears».

+ VIST