Segueix-nos F Y T R

La caverna mediàtica s'escandalitza per l'anunci de l'Administració de Justícia que començarà a complir la llei, en matèria de llengua

|

Ja se sap que una cosa és la realitat i l'altra allò que expliquen els mitjans que formen la caverna mediàtica espanyola, que es mantenen fidels a aquell principi de 'no deixis que la realitat t'espenyi un bon titular'.

Els mitjans de comunicació s'han tornat a esquinçar les vestidures com a bons practicants del fariseisme espanyolista i es fan els escandalitzats perquè des de l'Administració de Justícia s'han començat a fer algunes passes per intentar respectar els drets dels que voldrien optar per la llengua catalana i que, encara ara, 35 anys després de l'aprovació de la Llei de Normalització lingüística, no ho poden fer.

Tanmateix pels cavernicoles mediàtics és sentir la paraula 'català' i que se'ls desperti es seu costat més salvatge.

L'ABC explica als seus lectors que el «nou objectiu de l'independentisme balear és catalanitzar la Justícia», esfera que segons els agitadors de redacció «escapa del control autonòmic i que depèn de l'Estat central» i considera que «Davant la impossibilitat d'imposar el requisit lingüístic a aquests funcionaris, el Govern de la socialista Francina Armengol ha impulsat una campanya per a fomentar l'ús de la llengua catalana en aquest bastió 'altament castellanitzat'».

El Mundo ho conta de manera similar a la seva minvant audiència. Sempre fugint de la veritat si aquesta contradiu els seus prejudicis. Dues mostres més de l'odi contra allò que és patrimoni propi de tots els ciutadans de les Illes Balears.

+ VIST