Segueix-nos F Y T R

Protestes durant la inauguració de «l'autopista de la vergonya»

| |

La Plataforma Antiautopista ha afirmat que aquest dilluns s'inaugura «l'autopista de la vergonya» i «de les mentides i la falta de transparència», durant la inauguració de l'autopista Llucmajor-Campos.

La plataforma ha acusat el Consell de Mallorca de mentir respecte a les dimensions del projecte, la sinistralitat de la via per a justificar l'ampliació o el finançament de les obres -ja que «no ha arribat ni un euro del conveni de carreteres»-.

La Plataforma sosté que aquest projecte suposa «la destrucció del territori i un model de creixement insostenible», que posa de manifest «l'obsolescència d'un model de mobilitat basat en el cotxe privat».

L'entitat ha apuntat que els vuit quilòmetres d'autopista «han suposat la destrucció de més de 54 hectàrees de sòl rústic d'una zona agrícola ben conservada». Igualment han denunciat l'ús d'escòries de la incineradora de Son Reus.

Per tot això, la Plataforma ha assegurat que les obres d'aquest traçat han estat «l'autopista de la vergonya per a molts polítics responsables que s'amaguen o volen passar pàgina».

+ VIST