Segueix-nos F Y T R

Arranz: «Si hagués de triar, el toc de queda seria la darrera mesura que llevaria»

Isaac Buj - Europa Press

| |

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, ha assenyalat aquest dilluns que abans d'eliminar el toc de queda, hi ha restriccions que poden continuar relaxant-se. «Si hagués de triar, el toc de queda seria la darrera mesura que llevaria», ha dit.

En una roda de premsa per a actualitzar la situació de la pandèmia a les Balears, el doctor Arranz ha insistit que la limitació nocturna de la mobilitat s'ha demostrat com «una de les mesures més efectives per a reduir el nombre de contagis».

Segons ha argumentat, hi ha altres mesures que poden ser beneficioses per a la reactivació de l'activitat econòmica que poden aplicar-se abans d'eliminar el toc de queda.

Arranz ha obert la porta al fet que, amb les dades a la mà, es modifiquin aforaments en sectors comercials o que fins i tot es permeti l'obertura dels interiors en part de la restauració.

No obstant això, ha advertit del «perill» d'intentar arribar a una normalitat gairebé plena abans de l'estiu, que únicament portaria «més contagis».

+ VIST