Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] La presidenta de les Illes Balears, humiliada a Eivissa: comença a parlar en català, li criden «en español!» i canvia de llengua

|

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va patir una cas públic de discriminació per raó de llengua.

Va ser el passat dimecres, durant les celebracions per l'ascens de la U.D. Ibiza a la Segona Divisió. Quan Armengol va començar el seu discurs de felicitació a l'equip eivissenc per l'èxit esportiu, d'entre el públic es varen sentir crits de dos individus que cridaven 'en español!', la presidenta, visiblement contrariada va dir «un moment», va acabar la frase en català i va baratar la llengua i va passar a parlar en l'idioma que, de males maneres, se li havia exigit.

Cal recordar que segons la legislació vigent, els càrrecs públics de les Illes Balears, en exercici de les seves funcions, han de fer les seves intervencions públiques en català.

Sembla que ni Armengol, que ha amagat el cap sota l'ala cada vegada que hi ha hagut denuncies públiques de discriminacions a ciutadans de les Illes Balears pel fet de parlar en català, se'n salva de les actituds supremacistes.

Alguns mitjans espanyolistes han celebrat la discriminació patida per Francina Armengol:

+ VIST