Segueix-nos F Y T R

La UIB assegura que l'error ortogràfic en la caràtula de l'examen de Llengua Castellana va ser «un error humà»

| |

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha assegurat, aquest dijous, que l'error ortogràfic que presentava la caràtula de l'examen de Llengua Castellana i Literatura de la PBAU va ser «un error humà».

A través d'un comunicat, la UIB ha indicat que les proves es desenvolupen «amb normalitat absoluta». Així, hi ha més de 5.000 alumnes inscrits, 14 punts d'examen i 250 persones implicades en la seva organització.

En aquest sentit, la UIB ha aclarit que l'examen de Llengua Castellana presentava un error ortogràfic a la portada, però no a l'examen. «Era un error humà que en cap cas va afectar l'examen en si mateix, que era totalment correcte», ha subratllat.

A causa de la pandèmia, segons la UIB, una de les modificacions que es va fer en la normativa de la PBAU va ser la d'afegir una caràtula o portada en tots els exàmens per a evitar que els alumnes que entren primer a l'aula puguin veure l'examen abans que els que entren els darrers. «Com l'examen no tenia cap error, les proves es van desenvolupar sense cap problema per part de l'alumnat», han remarcat.

No obstant això, la comissió organitzadora de la PBAU ha lamentat que s'hagi produït aquest fet i adoptarà les mesures adequades per a evitar que torni a passar.

+ VIST