Segueix-nos F Y T R

La Policia intervé en una baralla entre mallorquins i catalans a Ciutadella

| |

La Policia Local de Ciutadella ha intervengut aquesta matinada en una baralla entre ciutadans catalans i mallorquins a Cala en Blanes (Ciutadella) i ha identificat sis persones.

Segons han informat els agents a Europa Press, l'enfrontament, que no ha tengut més conseqüències, ha passat al voltant de les 03.00 hores en aquesta urbanització menorquina.

A més, tot i que, segons han assenyalat, el nivell d'incidents i aglomeracions de persones ha estat menor que el dels darrers dies, la Policia Local s'ha vist obligada a intervenir en diversos avisos, especialment, relacionats amb el soroll i per a evitar grans concentracions de persones.

Segons han detallat, a primera hora de la nit, al voltant de les 22.00 o les 23.00 hores, els agents han actuat al centre de Ciutadella i Plaça Nova per a evitar grans concentracions de persones i el respecte a les distàncies de seguretat.

El mateix ha passat més tard, al voltant de les 02.00 hores quan han tancat els locals d'oci, moment en què els agents han actuat perquè els clients dels bars, restaurants i locals d'oci es dirigissin als seus domicilis.

També a Cala en Blanes i després de l'avís de diversos veïns per les molèsties generades pels sorolls i crits de persones, s'ha dissolt la concentració d'un grup de joves.

Així mateix, els agents varen denunciar els organitzadors d'una festa en un xalet de la mateixa urbanització. A més, passades les 04.30 hores, la Policia Local va denunciar el conductor d'un vehicle que traslladava persones sense tenir llicència habilitada per a això.

D'altra banda, ja a primera hora d'aquest divendres, els agents s'han hagut de personar a la parada de taxis de la plaça des Born per a evitar aglomeracions de persones i discussions i enfrontaments per l'ús dels taxis. Segons han apuntat, davant la falta de vehicles, aquest escenari es repeteix cada dia a primera hora del matí.

+ VIST