Segueix-nos F Y T R

L'encarregada i dues empleades de la botiga H&M de Palma assetgen dues clientes: «Habla en castellano o inglés, que no te entiendo!»

|

Allò que havia de ser una gestió ràpida, recollir una comanda a la botiga H&M de la plaça de les Tortugues de Palma, feta per internet, es va convertir en un mal tràngol per a Catalina P. i una amiga seva.

Les dues clientes es varen dirigir al mostrador per recollir la comanda i Catalina P. va encetar la conversa: «Bon dia, venc a recollir una comanda». No havia acabat la frase quan la dependenta li va dir: «en castellano o inglés, que no te entiendo!»

Una altra dependenta es va afegir: «¡lo que hay que aguantar!», a la qual cosa Catalina P. Va respondre: «exacte! El que hem d'aguantar!» i va prosseguir: «només vull recollir una comanda»... Aleshores va arribar l'encarregada de la botiga i li va insistir que no l'entenien i que parlàs en castellà.

Catalina P. I la seva amiga varen insistir que tenen dret que qualcú els entengui i varen demanar el full de reclamacions i varen explicar «l'assetjament» i «el tracte vexatori patit».

+ VIST