Segueix-nos F Y T R

Gómez: «Hem d'escoltar molt més els joves i culpabilitzar-los menys»

| |

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez ha destacat aquest dijous la importància de conscienciar als joves davant a la pandèmia i influir-los més en la presa de decisions polítiques. «Els hem d'escoltar molt més i culpabilitzar menys», ha assenyalat.

Així ho ha expressat Gómez durant l'acte de la firma del 'Plan Sumamos' de la Fundació CEOE, al que s'ha adherit aquest dijous el Govern i la Confederació d'Associacions Empresarials de les Baleares (CAEB).

Es tracta d'un conveni que contempla iniciatives perquè el sector privat participi amb accions contra la Covid-19 i que afavoreixin la recuperació econòmica i social, com poden ser iniciatives de comunicació i prevenció.

Gómez ha considerat que en aquests moments de la pandèmia és molt important «la prevenció i la comunicació en positiu», sobretot amb la població més jove. «Tenim la responsabilitat de treballar amb els joves i pels joves, i a vegades ho feim sense ells», ha lamentat la consellera.

Cal recordar que fins a 1.824 joves han donat positiu en Covid-19 en els darrers dies a causa del brot ocasionat pels viatges de fi de curs a Mallorca, mentre que 5.978 són contactes estrets i han de fer quarantena.

+ VIST