Segueix-nos F Y T R

El proper curs escolar començarà la introducció de l'assignatura de religió Islàmica a diversos centres de les Illes Balears

|

La Conselleria d'Educació de Balears va signar un conveni amb la Comissió Islàmica d'Espanya l'any 2019, segons els qual, s'impartiran classes de l'assignatura de Religió Islàmica a diversos centres de les Illes Balears.

Les classes havien de començar aquell mateix curs, però com a conseqüència dels canvis introduïts a causa de la pandèmia, l'inici d'aquests es va retardar.

Finalment, el curs que ve començaran com una prova que es farà a dos o tres centres que no siguin de Palma ni de municipis grans i que seran triats durant aquest mes.

La Conselleria d'Educació ha anunciat aquesta setmana que, durant el proper curs escolar, començaran les proves amb l'assignatura de Religió Islàmica en alguns centres públics de Mallorca. El conveni pel qual s'ha de dur a terme aquesta decisió va ser signat l'any 2019 pel conseller d'Educació, Universitat i Recerca Martí March i el delegat de la Comissió Islàmica a l'Estat espanyol Mahfoud Salim Abu Mahfoud.

La crisi sanitària no sols ha retardat la posada en marxa de l'assignatura sinó que a més, ha reduït la xifra de centres en la qual l'assignatura serà present, d'una previsió inicial de deu, ha quedat reduïda a dos o tres col·legis que seran triats durant aquest mes de juliol.

+ VIST