Segueix-nos F Y T R

El Consell subvencionarà el «foment de la llengua i cultura catalanes»

| |

El Ple del Consell ha aprovat aquest dijous atorgar una subvenció de 60.000 euros a la Institució Pública Antoni Maria Alcover i una altra de 20.000 euros a l'Escola Municipal de Mallorquí pel foment de la llengua catalana i de cultura de l'Illa.

El departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística ha explicat que la proposta ha comptat amb el suport de tots els grups polítics a excepció de VOX.

Amb aquestes subvencions, el Consell dóna suport econòmicament a la Institució Pública Antoni Maria Alcover perquè aquest 2021 desenvolupi el seu projecte, «el foment de la llengua i la cultura catalanes per mitjà de la reivindicació de la memòria, del llegat i la difusió de l'obra de mossèn Alcover».

Per altra banda, l'Escola Municipal de Mallorquí difondrà els Cossiers de Manacor, Ho farà mitjançant la gestió, la dinamització i la creació de continguts tant a la web com a les xarxes socials.

A més, també durà a terme diverses accions encaminades a promocionar la imatge de l'Escola i a difondre la llengua amb tallers de rap en català a l'estiu.

+ VIST