Segueix-nos F Y T R

Igualtat porta a la Fiscalia el testimoni del mallorquí Naim Darrechi qui assegura que enganya les seves parelles per a no fer servir preservatiu

| |

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha informat aquest dilluns que ha d'informar la Fiscalia sobre les declaracions del tiktoker mallorquí Naim Darrechi, en què assegura que ha enganyat les seves parelles per no utilitzar preservatiu en les seves relacions sexuals.

En un vídeo en el qual conversa amb un altre youtuber, Darrechi explica que no li agrada fer servir preservatiu i no ho fa. En ser demanat per la reacció de les joves quan succeeix aquest abús sexual, ell els diu que és estèril. «Li dic, tranquil·la, m'he operat per a no tenir fills», explica el tiktoker durant la xerrada.

«Treure el preservatiu o ejacular dins sense consentiment és avui abús sexual», ha advertit Montero al seu compte de Twitter, on ha compartit la notícia sobre les declaracions d'aquest jove.

En el text publicat explica, a més, que en la Llei de Garanties de la Llibertat Sexual, coneguda com a llei de 'Només sí és sí', que començarà pròximament la seva tramitació paralamentària aquest comportament «es reconeixerà com a agressió».

«Presumir davant 26 milions de seguidors d'una cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment al centre. Ho posarem en coneixement de la Fiscalia», conclou la ministra.

+ VIST