Segueix-nos F Y T R

Més per Menorca critica que el Tribunal Constitucional legitimi el discurs de la ultradreta

|

MÉS per Menorca considera que la situació a la qual s'ha arribat aquest dimecres amb el Tribunal Constitucional és conseqüència del joc polític del PP i PSOE que històricament han controlat les institucions judicials a través dels nomenaments partidistes. Segons els ecosobiranistes el darrer fall sobre l'estat d'alarma desencadena una nova situació d'empara al discurs de la ultradreta i no fa més que donar ales al negacionisme que promouen.

Des de Més per Menorca qualifiquen d'inadmissible que es faci política des de les institucions judicials, ara majoritàriament controlades per magistrats que segueixen una línia radicalment conservadora.

Per altra banda, els menorquinistes consideren que el Govern s'equivoca en el moment d'aplicar unes mesures sense la necessària cobertura constitucional i seguretat jurídica. Apunten que "això no fa més que crear desconcert i desconfiança en les institucions públiques".

El partit menorquinista denúncia que la ultradreta aprofita la pitjor crisi viscuda dels darrers temps pels seus interessos partidistes mentre que els tribunals no són prou independents per donar una resposta ponderada.

El coordinador de Més per Menorca, Damià Moll, ha lamentat que el missatge que es dóna a la ciutadania a través de les institucions "és molt imprudent i s'allunya de la radicalitat democràtica del país".

+ VIST